Oana Ciobanu

 

– lider de pelerinaj

– vechime in turism din 2006

– manager in turism

– agent de turism

– agent ticketing

– ghid national de turism

Inca din 2006 , activitatea Agentiei de Pelerinaj s-a imbunatatit, dezvoltat si aprofundat in abordarea turismului religios in esenta lui. Indiferent de destinatie ( Israel, Rusia, Egipt, Turcia, Grecia, Serbia, etc) sau de diversitatea serviciilor solicitate, pelerinajele noastre au indeplinit criteriul calitatii.

Intotdeauna ne gandim ca ne-ar place pentru noi insine sa fi tratati cu respect, atentie si dedicatie. Ei bine, cam asta facem si pentru toti clientii nostri !

Se crede ca cel mai scump produs este si cel mai bun, iar cel mai ieftin , ar fi cel mai nereusit. Incercam ca pentru fiecare solicitare sa oferim cele mai bune servicii, la un pret decent cu maximul de calitate aferent.

 Daca bugetul dumneavoastra este unul generos sau modest, intotdeauna realizam un program care sa se desfasoare intr-un mod placut, conform solicitarilor, onest si avantajos fata de dumneavoastra.

In aceasta lume in care se succed crize financiare sau evenimente constrangatoare finaciar, intelegem nevoia de a fragmenta plata in rate, lucru ce il stabilim in contract de comun acord.

Fie ca apelam la serviciile de zbor, cazare, inchiriat autocar sau de orice fel, intotdeauna selectionam cu atentie partenerii din industria turistica, astfel incat sa nu se afecteze calitatea si siguranta pelerinajului.

Pelerinajul este ca o hrana pentru suflet, asta simtim noi si asta iubim noi. Fireste ca atunci cand iubesti ceva, sa te implici absolut. Intotdeauna nu precupetim nici o resursa ce ar implica reusita maxima a unui pelerinaj.

Dupa ce pelerinajul se va fi terminat, amintirile locurilor, trairilor, emotiilor, informatiilor va vor insoti mereu si va vor fi pricina de zambet si bucurie.