Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul agentia-de-pelerinaj.ro

Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice il puteti descarca mai jos.

Accesand sau utilizand website-ul agentia-de-pelerinaj.ro, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Acest website este detinut si administrat de SAMARIA TURISM srl

Agentia de turism SAMARIA TURISM nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Aceasta este varianta beta a unei noi versiuni a site-ului nostru agentia-de-pelerinaj.ro. Depunem toate eforturile pentru a va asigura de acuratetea informatiilor publicate in permanenta, insa avand in vedere ca perioada de testare a acestei versiuni nu este inca incheiata, este posibil sa apara anumite neconcordante cu realitatea. Daca observati astfel de situatii, va rugam sa ni le semnalati.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe agentia-de-pelerinaj.ro sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Drepturile utilizatorului:

Utilizatorul agentia-de-pelerinaj.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului agentia-de-pelerinaj.ro

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

 • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.
 • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
 • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
 • neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
 • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
 • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site.
 • utilizatorul agentia-de-pelerinaj.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului
 • utilizatorul agentia-de-pelerinaj.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
 • utilizatorul agentia-de-pelerinaj.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre SAMARIA TURISM la adresa office@agentia-de-pelerinaj.ro

Conditii generale de rezervare si achizitionare servicii pe agentia-de-pelerinaj.ro:

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la SAMARIA TURISM si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. SAMARIA TURISM nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii SAMARIA TURISM (referentii de vanzare). In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite de la reprezentantii SAMARIA TURISM (referentii de vanzare).

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

In momentul navigarii dvs. pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Acestea se calculeaza facandu-se referinta la pretul standard. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si sa luati legatura cu SAMARIA TURISM pentru detalii complete.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. SAMARIA TURISM nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport/ terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Anulari/ Modificari:

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs de a informa in scris sau telefonic SAMARIA TURISM despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula/ modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

SAMARIA TURISM sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. SAMARIA TURISM sau Furnizorul nu pot anula/ modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), SAMARIA TURISM isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

Plata:

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul SAMARIA TURISM.

Plata online cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online PayLike.

SAMARIA TURISM nu are acces si nu pastreaza datele cardului dumneavoastra, plata cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online PayLike.

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.

SAMARIA TURISM sau Furnizorul nu-si asuma nicio obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Drepturi de proprietate intelectuala:

Materialele prezentate in cadrul website-ului agentia-de-pelerinaj.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea SAMARIA TURISM sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

Clauze de neraspundere:

Site-ul agentia-de-pelerinaj.ro este un site cu continut informativ. SAMARIA TURISM nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

SAMARIA TURISM nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru SAMARIA TURISM.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea SAMARIA TURISM.

SAMARIA TURISM nu va putea fi adusa raspunzatoare fata de nicio persoana/ entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului agentia-de-pelerinaj.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

SAMARIA TURISM actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori.

SAMARIA TURISM nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare:

SAMARIA TURISM poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor SAMARIA TURISM si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului agentia-de-pelerinaj.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Conditii speciale campanii

Condiții de achiziţionare şi utilizare “VOUCHER CADOU” SAMARIA TURISM

 1. DEFINIŢIE

Voucherul Cadou SAMARIA TURISM este un certificat de valoare variabilă, emis de CHRISTIAN ’76 TOUR S.R.L. (denumită în cele ce urmează SAMARIA TURISM), societate cu sediul în Piaţa Charles de Gaulle, nr. 15, Charles de Gaulle Plaza, et. 13, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J40/5529/1997, având CUI RO9617078.

 1. DESTINAŢIA VOUCHERULUI

2.1 Voucherul da dreptul Beneficiarului şi/sau Titularului (persoana al carui nume este inscris pe voucher) să folosească suma înscrisă pe el doar pentru achiziţionarea de pachete turistice touroperate de SAMARIA TURISM: Sejururi, Circuite, programe Senior Voyage.

2.2 Titularul voucherului poate solicita schimbarea Beneficiarului în termenul de valabilitate al voucherului.

2.3 Voucherul nu poate fi utilizat pentru achiziționarea de: bilete de avion, cazări individuale, asigurări sau servicii turistice ale unor alţi touroperatori.

 1. VALOAREA VOUCHERULUI

3.1 Valoarea înscrisă pe voucher este exprimată în euro şi poate fi de:

 • Voucher cadou cu valoare nominală de 100 euro;
 • Voucher cadou cu valoare nominală de 200 euro;
 • Voucher cadou cu valoare nominală de 500 euro;

3.2 Beneficiarul voucherului nu va putea primi contravaloarea sumei înscrise pe el. Voucherul poate fi folosit doar pentru achitarea parţială/totală a pachetelor turistice descrise la punctul 2.1.

3.3 Ȋn cazul în care valoarea pachetului achiziționat de Beneficiarul voucherului depăseste valoarea înscrisă pe voucherul cadou, diferența poate fi achitată în numerar sau prin oricare dintre celelalte modalităţi de plată acceptate de SAMARIA TURISM.

3.4 Ȋn cazul în care valoarea pachetului achiziționat de Beneficiarul voucherului este mai mică decât valoarea scrisă pe voucherul cadou, diferența nu se returnează şi nici nu se cumulează cu alte vouchere.

 1. ACHIZIŢIONAREA VOUCHERULUI

4.1 Voucherul Cadou poate fi achiziţionat în sediile de vânzare directă ale SAMARIA TURISM, în Call Center-ul SAMARIA TURISM sau de pe oricare din website-urile administrate de SAMARIA TURISM; supunându-se în egală măsură condiţiilor prezente.

4.2 Voucherul Cadou se poate achita atât integral, în momentul achiziției, cât și în rate. Numărul de rate va fi lăsat la libera alegere a clientului, dar data scadentă nu va depăși 3 luni calendaristice de la data emiterii voucherului.

4.3 Pentru achiziţionarea voucherului este obligatorie achitarea unui avans de 25 euro per voucher. Restul de plata pana la achitarea integrala a voucherului, v-a fi achitata pana la data scadenta.

4.4 Voucherul Cadou trebuie achitat integral în termen de 3 luni de la data emiterii, fie de către Titular, fie de către Beneficiar.

4.5 Voucherul Cadou poate fi utilizat ca modalitate de plată pentru servicii turistice SAMARIA TURISM, numai dacă este achitat integral.

4.6 Voucherul Cadou va fi achitat la valoarea în euro înscrisă pe el sau echivalentul acestuia în lei calculat la cursul BNR al zilei achiziţiei, plus 2% (comision de risc bancar).

4.7 Cumpărătorul voucherului va transmite numele beneficiarului (pasagerului/turistului) în momentul achiziționării voucherului, iar emitentul SAMARIA TURISM va inscrie acest nume pe voucher.

 1. UTILIZAREA VOUCHERULUI

5.1 Beneficiarul (pasagerul/turistul) va putea beneficia de servicii turistice la 30 zile după data scadentă de achitare integrală a voucherului.

5.2 Beneficiarul (pasagerul/turistul) va putea efectua rezervarea serviciilor turistice oricând după emiterea voucherului, in perioada sa de valabilitate, stabilita conform art. 6.2 de mai jos.

5.3 Rezervările efectuate înainte de achitarea integrală a voucherului, vor fi anulate în situaţia în care la data scadentă voucherul nu va fi achitat integral de catre cumpărător.

5.4 Pentru a putea folosi Voucherul Cadou, beneficiarul trebuie să remita fizic acest voucher catre SAMARIA TURISM, in stare intacta, fara lipsuri, taieturi, stersaturi, deteriorari de orice fel, si cu elementele de siguranta nealterate.

5.5 Voucher-ul Cadou va putea fi folosit atât în sediile SAMARIA TURISM, cât și în call center-ul SAMARIA TURISM. Pentru rezervările efectuate în call center fiind necesară trimiterea prin poștă/curierat a voucherului în original, către agentul care a efectuat rezervarea.

5.6 Voucherul Cadou poate fi folosit ca modalitate de plată a unor servicii turistice SAMARIA TURISM numai de către Beneficiar sau Titular, care se vor identifica în agenţia de turism SAMARIA TURISM cu un act de identitate. Respectiv, CI/paşaport pentru cetăţeni UE sau paşaport pentru cetăţenii non-UE.

5.7 Voucherul cadou poate fi utilizat o singură dată. După utilizarea voucherului cadou în vederea achiziționării unui pachet turistic din cele prezentate la pct. 2.1, o parte a acestuia va rămâne la agentul care efectuează rezervarea, ca dovadă a plății.

5.8 Voucherul Cadou poate fi folosit şi pentru achiziţionarea de pachete turistice în România, facturate în lei. Ȋn acest caz, la achitare se va calcula echivalentul în lei al voucherului la cursul BNR, plus 2% comision de risc bancar.

 1. ELEMENTE DE IDENTIFICARE SI VALABILITATEA VOUCHERULUI

6.1 Voucherul Cadou va fi tipărit şi personalizat cu număr și serie unică; conţinând următoarele informaţii şi date de identificare:

§ Valoarea voucherului (exprimată în euro);

§ Numărul şi seria voucherului;

§ Numele titularului (va fi completat de către agentul de vânzare, la momentul achiziţiei);

§ Numele beneficiarului (va fi completat de către agentul de vânzare, la momentul achiziţiei);

§ Data emiterii (va fi completată de către agentul de vânzare, la momentul achiziţiei);

§ Numărul rezervării (va fi completat de către agentul de vânzare, la momentul achiziţiei);

§ Data scadenta pentru plata integrala (in situatia in care nu a fost achitat integral la momentul emiterii lui)

6.2 Voucherul Cadou poate fi utilizat ca modalitate de plată a serviciilor turistice SAMARIA TURISM în maxim de 1 an de la data emiterii acestuia, cu condiţia achitării integrale a acestuia în termenul stabilit la pct. 4.2.

6.3 Ȋn cazul în care termenul de valabilitate al voucherului a expirat și voucherul nu a fost folosit, valoarea acestuia nu se returnează și nici nu se raportează.

 1. PIERDEREA, FURTUL SAU DISTRUGEREA VOUCHERULUI

7.1 Voucherul cadou este un document pentru care responsabilitatea utilizării îi revine exclusiv Cumparatorului si ulterior Beneficiarului. SAMARIA TURISM nu îl va înlocui în caz de furt, deteriorare, pierdere sau rătăcire, indiferent de context, motivare, vinovati etc.

Modificarea condiţiilor:

S.C. SAMARIA TURISM S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentele condiţii şi se angajează ca înaintea operării unor astfel de modificări să le facă publice prin intermediul site-ului agentia-de-pelerinaj.ro şi al oricăror alte canale de comunicare pe care le consideră oportune.